Minőség

Sertés genetika

Vágóállat beszerzésben a DanAvl hibrid sertésre koncentrálunk.

A DanAvl hibrid 3 fajta – a dán lapály /L/, a nagyfehér /Y/ és a duroc /D/, keresztezéséből nyert sertés, mely nemzetközileg is bizonyítottan eredményes fajta.

A DanAvl garanciát jelent a konzisztensen magas húsminőségre, 62% feletti színhús aránnyal, valamint a kitűnő ízre.

Takarmány

A kiváló minőségű takarmányellátást a Bonafarm Csoport növénytermesztéssel foglalkozó társaságai biztosítják. Összesen több mint 300 ezer tonna takarmányt állítanak elő, mely a kiváló minőségű vágósertés hatékony növekedés biztosítja.

Nyomonkövetés

Megfelelünk a hazai és európai uniós nyomonkövetési előírásoknak és elvárásoknak.

A Bonafarm Csoporttal kialakított stratégiai partnerségünknek köszönhetően teljesen integrált rendszerben tudjuk nyomon követni minden egyes vágóállat esetében az összes eredet információt.

Minőségpolitika, tanúsítványok

Minőségpolitikánk irányítja minden tevékenységünket a legmagasabb minőség folyamatos biztosítása érdekében, amit rendszeres állatjóléti auditok és független akkreditált laboratóriumi vizsgálatok igazolnak.

A következő minőségi és élelmiszerbiztonsági rendszereknek felelünk meg:

  • HACCP
  • IFS 6
  • Tesco FMS 6

Tevékenységünk magas szintű minőségi megfelelőségének igazolására további nemzetközi tanúsítványok és engedélyek megszerzése van folyamatban.

GMO mentesség

Magyarország az alkotmánya által garantált GMO-mentes ország. A Bonafarm Csoport és vállalatunk együttműködésének köszönhetően az első sertésvágóhíd leszünk Magyarországon, amelyik 2017-től kezdődően tanúsított GMO-mentes sertéshúst is kínál a hazai és nemzetközi piacra.