0 m2
Alapterület
0
Vágás/év
0
Munkavállaló

Társadalmi felelősségvállalás

A társadalmi felelősségvállalás (CSR) integráns része vállalati stratégiánknak és megjelenik minden tevékenységünkben. Öt kiemelt témára koncentrálunk, melyek: állatjólét, helyi közösség, környezetvédelem, minőség & fogyasztói érték, valamint emberi erőforrásaink.
Tevékenységünket ezen öt témában tett kötelezettségvállalásainknak megfelelően végezzük, üzletünk folyamatos fejlesztése közben pozitívan kívánunk hozzájárulni társadalmi és természetes környezetünk fejlődéséhez is.

Emberi erőforrásaink

Dolgozóink a legfontosabb értékünk. Célunk, hogy a megfelelő munkaerőt megtaláljuk és megtartsuk, tisztességes kompenzációt kínáljunk egy biztonságos és fejlődést biztosító munkahelyen. Vidéki munkavállalóink számára kedvező feltételekkel segítjük az utazást és az otthonteremtést.

Az Élelmiszerbank programban való részvétellel szeretnénk azok számára is elérhetővé tenni termékeinket, akik hiányt szenvednek megfelelő minőségű hústermékben.

Állatjólét

Beszállító partnereinkkel szorosan együttműködünk annak érdekében, hogy a vágóállatokat a legnagyobb gondoskodással és odafigyeléssel tartsák és neveljék, túlmutatva a törvény és rendelkezések által előírt követelményeken.

Partnereinknél az állatok komfortérzetének növelése érdekében nagyobb férőhelyeken, megfelelő természetes fény és mikroklíma biztosítása mellett tartják a sertéseket. Az állatok jólétét támogatja a gabona alapú takarmányozás, az ivóvíz minőségű víz biztosítása, és a rendszeres almozás is.

Vágóhídként mindent megteszünk, hogy a vágást megfelelően kialakított és elfogadott módszerek segítségével, fájdalom- és szenvedésmentesen végezzük.

Helyi közösség

Pozitívan kívánunk hozzájárulni a helyi közösség fejlődéséhez, melyben tevékenységünket végezzük. Azon kívül, hogy a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója és adófizetője vagyunk, részt vállalunk a helyi hagyományok fenntartásában és Mohács település fejlesztésében.

Környezetvédelem

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az általunk alkalmazott technológiák a lehető leghatékonyabban hasznosítsák az erőforrásokat, a lehető legkevesebb hulladékot termeljük, a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva.

Minőség és fogyasztói érték

Célunk, hogy a legmagasabb minőségű húst biztosítsuk fogyasztóink, valamint alapanyagként továbbfeldolgozó partnereink számára. Hústermékeink mindig a legfrissebbek, ízletesek és táplálóak lesznek.